Onze partners

Gewoon Gezond Hardenberg/Ommen
Diëtisten Groep NL is supporter van Gewoon Gezond Hardenberg/Ommen. Dit zijn wij omdat wij er van overtuigd zijn dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan langer gezond blijven en prettiger leven. En met name bij kinderen valt er nog zoveel winst te boeken door een gezonde leefstijl.

 

Vitalys

Wanneer u zich heeft aangemeld bij Vitalys, kliniek tegen overgewicht, en uw beoordeling is negatief omdat u niet voldoet aan de criteria, dan ontvangt u een brief met de reden van afwijzing en een advies. Een advies kan zijn om u aan te melden bij Diëtisten Groep NL om een half jaar begeleid te worden naar een gezond eetpatroon. Na een half jaar wordt u dan automatisch opnieuw aangemeld. Dit traject vindt plaats in Velp maar kan ook bijvoorbeeld in Deventer.
http://www.vitalys.nl/over-onze-behandeling/voortraject/


 

 

 

De Haere Fysiotherapie

Samen met Fysiotherapie de Haere verzorgen wij de cursus ‘Sportief Afslanken’, waarbij deelnemers gedurende een jaar werken aan een gezond gewicht en dito leefstijl, begeleid door een fysiotherapeut, diëtist en leefstijlcoach. In de plaatsen Hardenberg, Bergentheim, Vroomshoop, Zenderen en Nijverdal hebben wij spreekuren op de locatie van de Haere.

https://www.de-haere.nl/therapie-behandeling/overige-therapieen-behandelingen/dietetiek/

 

 

 

Raalte Gezond
Samen met andere partijen in de zorg en welzijn nemen wij deel aan de klankbordgroep Raalte Gezond. Hierbij denken wij mee in de mogelijkheden en middelen die kunnen bijdragen aan de gezondheid van de inwoners van de gemeente Raalte.

Fysiodé
Audry Kleinbussink houdt spreekuur op de locaties Hoge Hond en Zandweerd. Bij die laatste is ze betrokken bij het programma fitkids en Islim.

http://www.fysiode.nl/fitkids/

 

 

 

Radiotherapiegroep
Mensen die bestraald worden bij de Radiotherapiegroep Deventer en dieetadvies nodig hebben worden verwezen naar Jeannette Prinsen. Zij zit in het gebouw van de Radiotherapiegroep om het voor de voor patiënten zo makkelijk mogelijk te maken. En voor een goede afstemming met de andere zorgverleners.

https://www.radiotherapiegroep.nl/patient/onze-werkwijze/#1462180998302-3ddb8005-0803

 

Trifitt
 http://www.trifitt.nl/dietist-podo-ergotherapie/dietist/

Paramedisch centrum de Spil
http://www.despil.com/WatbiedtdeSpil/Di%C3%ABtetiek/tabid/2577/Default.aspx

Stichting Gezondheidszorg Avereest
Huisartsen, apotheek, thuiszorg, fysiotherapie en diëtisten werken in Dedemsvaart en Balkbrug samen in de Stichting Gezondheidszorg Avereest.

http://www.gezondheidszorgavereest.nl/?page_id=18


 

Klimmendaal/ALS-team regio Deventer
Cliënten met ALS, die worden behandeld vanuit Klimmendaal, kunnen na verwijzing van de revalidatie-arts terecht bij Kirsten Oolbekkink bij voedings-gerelateerde problemen.

Fysiotherapie Balans
http://balansfysiotherapie.nl/home/93/

thuiszorg
Op diverse locaties werken we samen met onder andere de medewerkers van Carinova en Buurtzorg.

Solvo
Solvo is het grootste online boekingsplatform voor de zorg. Met een profiel op Solvo vergroten zorgspecialisten hun online vindbaarheid. Steeds meer mensen zoeken medische informatie op het internet. Solvo brengt deze mensen in contact met relevante zorgspecialisten en creëert zo de perfecte match tussen vraag en aanbod inde zorg. Bekijk Diëtisten Groep NL op Solvo
 

Diëtist zoeken

Wilt u een afspraak maken met één van onze diëtisten? Via onderstaande knop kunt u snel en eenvoudig contact opnemen met een diëtist bij u in de buurt. 

Nu zoeken

Bellen voor een afspraak

Voor een afspraak of vraag kunt u ook bellen met onze assistenten Ina van Slooten en Kim Tigelaar.

Zij zijn via telefoonnummer 06 - 555 000 22 iedere werkdag van 8.30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17.00 uur bereikbaar.

06 - 555 000 22

Nieuw:

Kruidenmengsels zonder zout.
Onze diëtist is tijdens het boodschappen doen een nieuw soort kruidenmengsel tegengekomen. Een zakje kruidenmix voor een samengesteld gerecht zonder toegevoegd zout. Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling. Voor iedereen die het moeilijk vindt om deze gerechten helemaal zelf te maken of niet goed weet welke kruiden en specerijen goed samengaan is dit waarschijnlijk een heel mooie oplossing. 
Uiteraard hebben we het ook uitgeprobeerd en het gerecht is zo smaakvol dat het zout niet wordt gemist.