Onze diensten

De diëtisten van Diëtisten Groep NL helpen mensen van alle leeftijden met voedings- en dieet gerelateerde vragen. Of het nou gaat om het opbouwen van een gezonde relatie met eten of dat u last heeft van bijvoorbeeld maag- en darmklachten, onze diëtisten zoeken samen met u naar een oplossing. Dit kan in de vorm van een dieet zijn, maar ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Dieet- en voedingsadvies is altijd maatwerk. Daarom werken we altijd met een persoonlijke aanpak. We bieden onze diensten op verschillende manieren aan. Van een privé consult in een van onze praktijken tot groepsvoorlichtingen voor gelijkgestemden. Werkt de diëtist van uw keuze niet bij u in de buurt? Online consultaties, oftewel beeldbellen, behoren ook tot de mogelijkheden. U kiest, in overleg met de diëtist, welke vorm het beste bij u past. Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen, maar wilt u wel graag een fysieke afspraak? Dan komen we in overleg ook bij u thuis.

 

Hoge kwaliteit voor de beste zorg

Uw gezondheid is onze hoogste prioriteit. Daarom hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Al onze diëtisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook zijn we ISO9001 gecertificeerd en zijn we lid van diverse relevante netwerken. Daarnaast werken we voor de beste dienstverlening samen met andere hulpverlenende instanties. Door een samenwerking met bijvoorbeeld uw (huis)arts, fysiotherapeut, persoonlijk begeleider of verloskundige kunnen we u nog beter van dienst zijn. Ook doen wij regelmatig mee aan onderzoeken die de kwaliteit van de zorg nog verder kunnen verbeteren. Zo hopen we u steeds beter te kunnen helpen.

 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Bij Diëtisten Groep NL werken diëtisten met elk hun eigen kwaliteiten en affiniteiten. Toch kunt u bij al onze diëtisten terecht met de meest uiteenlopende vragen en/of klachten. Waar nodig kan uw diëtist informatie inwinnen bij haar collega's om u zo effectiever verder te helpen. Onze diëtisten hebben ervaring met onder andere:

 

●       Maag- en darmklachten

●       Sport

●       Kanker

●       ALS

●       Diabetes

●       Hart- en vaatziekten

●       Nierziekten

●       PDS

●       COPD

●       Overgewicht en obesitas

●       Kwetsbare ouderen

●       Ongewenst gewichtsverlies

●       Bariatrie/maagverkleining

●       Kauw- en slikproblemen

●       Een vegetarisch of veganistisch eetpatroon

●       Kinderen

●       Klachten gerelateerd aan de zwangerschap

●       Andere klachten gerelateerd aan de vrouwelijke hormonen

 

Heeft u andere voedingsgerelateerde klachten of vragen? Ook dan horen we natuurlijk graag wat we voor u kunnen betekenen.

Diëtist zoeken

Wilt u een afspraak maken met één van onze diëtisten? Via onderstaande knop kunt u snel en eenvoudig contact opnemen met een diëtist bij u in de buurt. 

Nu zoeken

Bellen voor een afspraak

Voor een afspraak of vraag kunt u ook bellen met ons secretariaat

Deze is te bereiken via telefoonnummer 06 - 555 000 22. Iedere werkdag van 8.30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17.00 uur bereikbaar.

06 - 555 000 22

Nieuw:

Kruidenmengsels zonder zout.
Onze diëtist is tijdens het boodschappen doen een nieuw soort kruidenmengsel tegengekomen. Een zakje kruidenmix voor een samengesteld gerecht zonder toegevoegd zout. Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling. Voor iedereen die het moeilijk vindt om deze gerechten helemaal zelf te maken of niet goed weet welke kruiden en specerijen goed samengaan is dit waarschijnlijk een heel mooie oplossing. 
Uiteraard hebben we het ook uitgeprobeerd en het gerecht is zo smaakvol dat het zout niet wordt gemist.