Onze diensten

Eten speelt een belangrijke rol in ons leven en dat is niet voor niets. Want zonder eten kan een mens niet goed functioneren. Daarnaast speelt eten ook een sociale rol. Of je het nu hebt over het koekje bij de thee, die reep chocolade of lekker uit eten met familie of vrienden. Gezelligheid hangt vaak samen met lekker eten of drinken.

Maar wat als je niet mee kunt eten vanwege een aandoening ? Of juist teveel snaait om je verdriet te vergeten? Als je niet meer kunt kauwen of slikken en daardoor niet meer via de normale weg kunt eten? Wat als je moet afvallen voor je gezondheid of gewoon omdat je die extra kilo’s zat bent?

Bij Diëtisten Groep NL kunt u terecht voor al uw vragen over dieet, voeding en een gezonde leefstijl. Wij bieden onze diensten op verschillende wijzen aan: via een persoonlijk consult maar ook via groepsvoorlichting. En als u niet bij ons kunt komen, komen wij bij u.

Om u goed te kunnen helpen, werken wij graag samen met anderen, zoals uw fysiotherapeut, praktijkondersteuner, arts, verloskundig, opbouwwerker of persoonlijk begeleider.

Wij hechten veel waarde aan een goede kwaliteit. Daarom zijn onze diëtisten ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van diverse netwerken en zijn wij ISO9001-gecertificeerd.

Wij streven naar de beste behandeling. Daarom doen wij regelmatig mee aan onderzoeken die de kwaliteit van zorg willen/kunnen verbeteren. U kunt daarbij denken aan het in kaart brengen  en verbeteren van de resultaten van behandeling bij risico op hart- en vaatziekten. Of op welke manier  we nieuwe middelen kunnen inzetten waarmee het aanpassen van eetgewoontes gemakkelijker wordt.

 

Diëtist zoeken

Wilt u een afspraak maken met één van onze diëtisten? Via onderstaande knop kunt u snel en eenvoudig contact opnemen met een diëtist bij u in de buurt. Wanneer u de door u gewenste locatie heeft gevonden, wordt door op 'details'  te klikken de persoonlijke informatie van de diëtist zichtbaar.

Zoek een diëtist

Bellen voor een afspraak.

Voor een afspraak of vraag kunt u ook bellen met onze assistenten Ina van Slooten en Kim Tigelaar.

Zij zijn via telefoonnummer 06 - 555 000 22 iedere werkdag van 8.30 - 17.00 uur bereikbaar.

  
         

Nieuw: 

Kruidenmengsels zonder zout. 

Onze diëtist is tijdens het boodschappen doen een nieuw soort kruidenmengsel tegengekomen. Een zakje kruidenmix voor een samengesteld gerecht zonder toegevoegd zout. Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling. Voor iedereen die het moeilijk vindt om deze gerechten helemaal zelf te maken of niet goed weet welke kruiden en specerijen goed samengaan is dit waarschijnlijk een heel mooie oplossing. 

Uiteraard hebben we het ook uitgeprobeerd en het gerecht is zo smaakvol dat het zout niet wordt gemist.