Onze partners

Gewoon Gezond Hardenberg/Ommen
Diëtisten Groep NL is supporter van Gewoon Gezond Hardenberg/Ommen. Dit zijn wij omdat wij er van overtuigd zijn dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan langer gezond blijven en prettiger leven. En met name bij kinderen valt er nog zoveel winst te boeken door een gezonde leefstijl.

 

 

Vitalys

Wanneer u zich heeft aangemeld bij Vitalys, kliniek tegen overgewicht, en uw beoordeling is negatief omdat u niet voldoet aan de criteria, dan ontvangt u een brief met de reden van afwijzing en een advies. Een advies kan zijn om u aan te melden bij Diëtisten Groep NL om een half jaar begeleid te worden naar een gezond eetpatroon. Na een half jaar wordt u dan automatisch opnieuw aangemeld. Dit traject vindt plaats in Velp maar kan ook bijvoorbeeld in Deventer.
http://www.vitalys.nl/over-onze-behandeling/voortraject/


 De Haere Fysiotherapie

Samen met Fysiotherapie de Haere verzorgen wij  de cursus ‘Sportief Afslanken’, waarbij deelnemers gedurende een jaar werken aan een gezond gewicht en dito leefstijl, begeleid door een fysiotherapeut, diëtist en leefstijlcoach. In de plaatsen Hardenberg, Bergentheim, Vroomshoop, Zenderen en Nijverdal hebben wij spreekuren op de locatie van de Haere.

https://www.de-haere.nl/therapie-behandeling/overige-therapieen-behandelingen/dietetiek/
Raalte Gezond
Samen met andere partijen in de zorg en welzijn nemen wij deel aan de klankbordgroep Raalte Gezond. Hierbij denken wij mee in de mogelijkheden en middelen die kunnen bijdragen aan de gezondheid van de inwoners van de gemeente Raalte.


 

Fysiodé
Audry Kleinbussink houdt spreekuur op de locaties Hoge Hond en Zandweerd. Bij die laatste is ze betrokken bij het programma fitkids en Islim.

http://www.fysiode.nl/fitkids/

 Radiotherapiegroep
Mensen die bestraald worden bij de Radiotherapiegroep Deventer en dieetadvies nodig hebben worden verwezen naar Jeannette Prinsen. Zij zit in het gebouw van de Radiotherapiegroep om het voor de voor patiënten zo makkelijk mogelijk te maken. En voor een goede afstemming met de andere zorgverleners.

https://www.radiotherapiegroep.nl/patient/onze-werkwijze/#1462180998302-3ddb8005-0803

 

Trifitt
 http://www.trifitt.nl/dietist-podo-ergotherapie/dietist/

Paramedisch centrum de Spil
http://www.despil.com/WatbiedtdeSpil/Di%C3%ABtetiek/tabid/2577/Default.aspx

 

Stichting Gezondheidszorg Avereest
Huisartsen, apotheek, thuiszorg, fysiotherapie en diëtisten werken in Dedemsvaart en Balkbrug samen in de Stichting Gezondheidszorg Avereest.

http://www.gezondheidszorgavereest.nl/?page_id=18


 Klimmendaal/ALS-team regio Deventer
Cliënten met ALS, die worden behandeld vanuit Klimmendaal, kunnen na verwijzing van de revalidatie-arts terecht bij Kirsten Oolbekkink bij voedings-gerelateerde problemen.


Fysiotherapie Balans 
http://balansfysiotherapie.nl/home/93/

 

thuiszorg
Op diverse locaties werken we samen met onder andere de medewerkers van Carinova en Buurtzorg.


Diëtist zoeken

Wilt u een afspraak maken met één van onze diëtisten? Via onderstaande knop kunt u snel en eenvoudig contact opnemen met een diëtist bij u in de buurt. 

Zoek een diëtist

Bellen voor een afspraak.

Voor een afspraak of vraag kunt u ook bellen met onze assistenten Alie Botter en Ina van Slooten.

Zij zijn via telefoonnummer 06 - 555 000 22 iedere werkdag van 8.30 - 17.00 uur bereikbaar.

 
         

Goede start van de dag!

Begin de dag gezond en fris met een goed ontbijt.
Bijvoorbeeld een kommetje halfvolle biogarde met 2 lepels noten en een handje vol bessen en/of aardbeien.

De noten helpen om je bloedvaten gezond te houden. Zuivel verkleint het risico op darmkanker. Groente en fruit verlagen de kans op hart- en vaatziekten, darmkanker, longkanker en diabetes type 2.
En nog lekker ook!

Lees meer >>>