Blog

Vitamine Zon
22 november 2017

Vitamine Zon

Onlangs stond ik op een 'ouderen'markt met een standje. Onze folder over vitamine D behoort dan tot mijn standaarduitrusting. Want vrouwen boven de 50 jaar en mannen boven de 70 jaar hebben, net als zwangeren, kinderen tot 4 jaar, mensen met een getinte huidskleur en mensen die onvoldoende buiten komen, meer vitamine D nodig dan dat zij uit hun voeding kunnen halen. Maar.... wij zien steeds meer mensen die niet tot deze groepen behoren en wel een tekort aan vitamine D hebben. Hoe zit dat nu met die vitamine D?

Meer
Sportvoeding
21 juli 2017

Sportvoeding

Roel: het verhaal van een sporter die zich lusteloos voelde en afviel.

Meer
Ervaring van een cliënt
09 juni 2017

Ervaring van een cliënt

Afvallen is niet makkelijk, zeker niet als je heel jong bent. Toch is het belangrijk om als kind al goede voedingsgewoonten aan te leren. Hier heb je een leven lang profijt van. Eline Heikamp was een cliënt van Angela Schokker. Ze is van haar achtste tot haar achttiende verjaardag (nog niet zo lang geleden) in begeleiding geweest bij Angela. Met de hulp van haar omgeving heeft ze een bijzondere prestatie neergezet. Door jarenlang hard te werken aan een gezonde leefstijl heeft ze nu geen overgewicht meer. Als diëtist is Angela heel erg trots op haar!

Meer
Vacature Diëtist
21 mei 2017

Vacature Diëtist

Per 1 juli 2017 hebben wij een vacature voor een diëtist. In eerste instantie gaat het om gemiddeld 8 uur per week op oproepbasis. Uitbreiding van de uren is mogelijk. Deze vacature omvat ook de waarneming van één van onze collega's tijdens een gepland verlof in het najaar.

Meer
1